Citiraj:
Autor greg SE
za pocetak mozes primjetiti da je downclockana. to je posljedica polovicnog mnozitelja tvog procesora, spusti ga na 10, digni FSB na 210. tako ce i mema i proc biti na defaultu.
naravno to nece napraviti cudo. ne vidim na SS da li ti je memorija na 1T, vjerovatno ne. probaj ju prebaciti rucno. ako bude htjela tako raditi u DCu morao bi vidjeti poprilicnu razliku u sintetickim testovima i onda ces valjda biti sretan 
osobno ne vidim nikakvu svrhu ddr2 memorije ako cemo se ravnati po sintetici jer sa starim DDR1 transcendovim 1gb keksima (3-3-3-8 ako se dobro sjecam) na 500mhz@2.65V sam sve imao preko 10K/s s puno boljim latencijama naravno. a to je bio ono, jeftini ram za mase 
sad bi valjda trebao pljuniti ne znam koliko love za keks koji ce raditi prilizno tako i to pod teskim OCom pri cemu cu ga hladiti tekucim dusikom?
ma jebo to sve, treba prestati gledat tu sintetiku jednom za sva vremena. komp je brz ako mu najmanje tri puta dnevno ne opsujes zato sto moras cekati da se nesto obavi. kad primjetis da to radis vise puta vrijeme je za nove komponente....a ne tu neka sintetika 
|
Drito to, eo sad sam prezadovoljan kompom, sve ide glatko i nema nikakvih problema, samo sam digao FSB na 230, tako da mi je proc na 2415mhz, a ddr radi na 805- 4-4-4-12 (skoro default), sve istestirano onim mem testom, i cpu stress testom, i sve ok...
samo psujem tu i tamo na mozilu, nekad cekam 3 minute da se podigne...al ostalo ok.

Slobodno LOCK