Citiraj:
Originally posted by pinsla
pa mislim na clockanje kartice kad je uključeno primjerice 4x aa i 16 x af
puno se ljudi hvali po forumu kak su zvjerski kloknuli grafu a zaboravljaju da kad uključiš aa i af tek je onda grafa do kraja opterećena i tek se onda vidi do kolko se stvarno može clockat a da to stabilno i bez artefakata radi
u tom slučaju su rezultati clockanja daleko slabiji i pogotovo memorije ne idu baš puno
a ak uzmeš primjerice 9800 pro tak jasno da nema smisla je uzimat ak ćeš igrat bez uključenog aa i af
|
A ti kao da si se jutros rodio i ne znaš da kad netko napiše veliki takt to znači da je to clocknuto do jaja i da je to samo za objesiti rezultate...
Meni pri ovom taktu ne dela probleme, i rast perfomansi kaj se tiče AA je itekako mjerljiv.
I tak jasno da se rezultati koje sam ja postigao u čeličnom kućištu ne mogu uspoređivati sa tvojim jer pri porastu temperature pri overclocku kod plastičnih kućišta se oslobađaju dugi molekularni lanci bog-te-pita-čega-već i loše utiču na protok elektrona u bakrenim vodičima sumljive kvalitete a heklani tabletić na vrhu kućišta baš ne pomaže svemu tome....
Pizdo nijedna mislim da je već vrijeme da zalijemo onaj prvi članak a da ne pričam o ostalim