View Single Post
Staro 28.03.2008., 17:37   #15
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
..što se tiče enter.moda..drži..držim i ja..na već drugom gameru,i drugoj kombinaciji zvučnika..prije X220 logitech 2.1..sad x530...5.1..i sve super..

i igranje i mp3 i DVD..taj mi je osobno najdraži mod..netko možda voli game..probaj se i tamo poigrati sa bass-om..možda ti upali..

al kažem..zvekni 60% bass i 40,45% treble..možda nema jak bass sistem sam po sebi..znam da su logitechovi wooferi dosta ono,jaki..za tu cijenu..a taj drveni genius je odličan sistem..ne bi trebalo biti problema..stavi 60,40..u korist bass-a..

nisi izgubio ništa..niti bi išta dobio..tako da se ne zamaraš sa Aperture size-om..to je čista komercijala..koja koristi isključivo onboard grafikama...za grafike sa vlastitom memorijom,kakvu ti imaš..znači da nije shared..nema nikakve koristi..imaš dovoljno rama..vidim 2gb..grafa lowend..al ok..nema veze..dovoljno ti je 32mb..i virtualne memorije baciš 1gb..1030mb stavi..i to je to..svakih mjesec,dva defragmentiraj disk..i uživaj...

ona metraža..kako sam ju ja razumio,je automatsko naštimavanje snage u zvučnike..uz pomoć bass redirectiona i ostalih postavki..pretpostavimo znači da ti je center zvučnik najbliži,on je i snagom najjači ako se ne varam..pa mu dodijelimo small..jer mu ne treba large..po toj nekoj virtualnoj izlaznoj snazi..

ostali front i rear su slabiji sateliti..od centralnog..i njima dodijelimo large..da bi ih virtualno pojačali..ako me razumiješ...i damo im malo više metraže...uz pretpostavku da što su dalje,da im treba više pojačavanja software-skog..

nadam se da si razumio.....stavi front 0.7m,center 0.5m..i rear 0.9m..i super će ti biti na tim Geniusima..
thedream je offline   Reply With Quote