View Single Post
Staro 28.03.2008., 17:20   #13
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
..ne znam o kojim ti se zvučnicima radi,znaš..pa sam ograničen da te savjetujem..ako si negdje napisao,moj bed..

ja imam logitech x530..i nemam tih problema..jer je woofer dosta jak sam po sebi..i na 40% trese sobu solidno..

ovo za crystalizer..ma to je osobno mišljenje..ja to ne držim nikad ni preko 50..koliko je na defaultu..evo sad mi je na 35%...i sve ok..čisto stvar ukusa.. ne volim ni pre-crispy zvuk..kako kaže Creative..

..pa da ti se i taj bass pojačati software-ski..u thx konzoli..subwoofer level, meni je ne znam,na 40% recimo..di ti je bass redirection..tamo bi negdje trebalo biti..imaš i subwoofer gain +15db tako nešto..opali kvačicu i tu..nije greda..

EAX ti je komercijala sama po sebi..ne moraš ništa paliti pri igrama,osim u samoj igri naravno..pod sound settings..malo pogledati..jel se da šta enable za bolje efekte..kad već imamo punokrvne x-fi procesore..

ostavi na enabled..none..i 0.0db...

šta ti se ne čuje dobro na bass 35%,treble 55%? ja više osobno volim visoke tonove..netko voli bass...očito i ti..ajd,ako imaš već slab hardverski bass..možda je do woofera...ajmo ga software-ski prebaciti..stavi obrnuto onda..60% recimo bass..i 40,45% treble..pa vidi šta je i kako je..

igraj se slobodno..nećeš ništa zeznuti s tim settingsima...

i nema na čemu.
thedream je offline   Reply With Quote