View Single Post
Staro 28.03.2008., 11:28   #707
razor i2c
Premium
Moj komp

razor i2c's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor greg SE Pregled postova
ma kod mene nije toliko glasno (ako ne racunamo prvih par sekundi dok bios ne uspori case i cpu ventove koji su uzas), zatim to zujanje grafe dok se driveri ne dignu i ne uspore nju...kasnije je onako...zuji.
ne mogu reci da je pretiho ali spavam na dva metra od njega pa mi ne smeta kad zuji cijelu noc, dakle nije ni preglasno. no znam par likova koji kad dodju do mene gledaju kantu u cudu i ono pogled koji govori samo "kako mozes trpiti to zujanjeeeee"....e to su fanatici.
no ne palim se, nemam bas neke love za trpati u konfu, kad se nesto i pojavi radije cu to potrositi na nesto konkretno nego na nacine kako utisati sve do te mjere da moram provjeravati jel ugaseno ili je samo monitor otisao na standby. to mi je pomalo i jezivo
u mene je slična situacija,komp se upali(a i bočna stranica je skinuta) i čuje se nenormalno je su ventovi na max okretajima,kad normalno radim na kompu hard i zuji i cvili,mislim da noću ne bi mogao spavati kraj njega.što se frendova tiče,oni su naviknuli na to zujanje jer i kod njih kompovi se čuju ko motorne pile.meni više ne smeta zujanje jer sam se naviko na to i skoro uvijek kad sam na kompu slušam muziku,tako da sa glasanjem kompa nemam problema.