View Single Post
Staro 27.03.2008., 21:57   #24
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Autor Gordon Freeman Pregled postova
da upravu si..preseravanje je sada...ali za 1 godinu će biti kao sada 3870x2...iako je crysis najguplja igra koja se mogla napraviti...[tako da me EA nije razočarao...] moram reći da je engine iako neopzimitiran...bolesno napravljen...i to je budućnost igranja...tako će igre izgledati sve za jedno godinu dana..ruku na srce ali crysis ima najljepšu grafiku koju sam ikad vidio...na medium grafika jede neke igre koje su na maximali stavljenje...normalni korisnici nikad neće ovo trebati ali gamerima je ovo kao da si mu dao smisao za život

ovo će itekako prijeći u standart jer kako su igre počele šibati a opzimitacije su na zadnjem mjestu...nešto ovako upikneš i 3 godine igraš ko car....

recimo da košta 6 tisuća kuna..bubum...ali recimo...kupiš to i 3 godine si miran..a ovako kad kupuješ srednje grafe..pa daš 1500Kn.pa ti ta slaba pa opet pa poet...u te 3 godine bi više potrošio novaca na neke srednje grafe da budešu toku nego ovako nešto kupiš i miran si...

prvo - grafika u crysisu na medium uopce nije nesto posebno niti neka buducnost igara. a ako je i ako cu u svim buducim naslovima gledati kako mi se stijene i grmlje spawnaju na 30 metara od mene kao da igram NFS2 onda niti ne zelim igrati buduce igre
crysis izgleda dobro kao staticna slika, ukupan dojam nije ni priblizno toliko dobar kao sto su nas pokusavali uvjeriti da je.
drugo - ne bi se slozio da je optimizacija zaboravljena disciplina. ako izuzmemo par naslova godisnje (ovo mozes citati i kao par naslova koje izda EA) vecina igara su pristojno optimizirane. sto sto se nece bas sve moci igrati s 6600gt i bartonom 2500+ je druga stvar.
trece - za kupiti superubercool brzu grafu koja ce ti potrajati par godina si zakasnio, takos i trebao razmisljati kad se pojavila GTXica. sada grafe realno napreduju 20% s generacije na generaciju i tako nesto nije vise moguce. ovo sto sada izlazi (pogotovo od strane nvidije) je skupo ali na duge staze ne previse isplativo. meni bi mozda i bilo ali ljudi koji pljuju toliku lovu na kartice nisu bas spremni na kompromise kada su reze, filteri i detalji u pitanju tako da ce brzo traziti nesto novo i jace.
greg SE je offline   Reply With Quote