Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 05.04.2004., 10:04   #1221
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Talking deca,proljece je tu,travica je pocela rasti....

rostiljcek se je ispoliral.........
jadan puajcek,sad mu fali pol rebrica z jedne strane,red krmenatlof z druge,,o speku da ne pripovedam.....
najgore mi je palo kaj sam moral zelenjavu s tim mjesat...al nije bilo tak strasno-zuljkba na salatu s puuno luka,cesnjaka...
rekla su i deca da su jedva cekala da zima otprdi svoje pa da moremo rostiljat iza hize na travnjaku!!!! a posto zivim vu malemu selu...netreba mi priroda i bezrazlozno putovanje ,kad je imam pun K..c oko sebe!!: sweating : sweating : sweating
malce sam se preznojil al kad je sve bilo gotovo,moja ceta Gremlina me je opkolila i : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : lagano satrla sve kaj se je speklo u 3 runde...: goood : : goood : : goood :
a peso i macek su se : quake2 : : quake : oko ostakof,posebno od Juniorke koja bogohuli i ostavi pol mesa na kostima...pa se nahitavle s tim a ja u stili Z Stincica se bacam medu cucka i macke da im otmem i poglobam do kraja!!

sad bu i DR Rak uskoro pokazal zelju da mei dojde u "vizitu" i inspekciju HW,SW,i ledenica!!

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline   Reply With Quote