View Single Post
Staro 27.03.2008., 16:24   #430
apex13
Premium
Moj komp

apex13's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Kupih ja sapphire 3870 i evo problema. Nadam se da netko ima dobar prijedlog sto uciniti. Pa da krenem od pocetka.
Odlucih kupiti crvenu sapphire 3870 i dogovorim sve u optimumu i fino poljubim vrata jer su neki dan preselili ducan, aj nema veze odem u ve-mil jer su imali "crvene" na cjeniku. kupim karticu dodjem doma, otvorim kutiju a kad ono plava. Ajd opet nema veze jer je to zapravo gotovo ista stvar. e sad je fino stavim friske win xp-sp2 i instaliram 8.3 drivere i reko da zavrtim malo 3dmark06 cisto da vidim kak stvar radi a kad ono 3dmark06 se fino smrzne.
Nabacim ja fino 3dmark05, u nadi da ce on delati no on totalno windowse srusi. probal sam mijenjati drivere no ista stvar. Nakon par sati mucenja pao je ponovni format u nadi da ce novi windowsi rijesiti problem no nisu. pokusao sam staviti i drivere koji su dosli uz karticu no 3dmark niti jedan nece raditi.
Isto tako niti ati tray toolsi mi ne delaju, nadje taktove grafe 13/13.
E sad reko aj nema veze ionako mi nije bitan score u 3dmarku da vidim kak je sa igrama. stavim crysis i odvalim fino 1280X1024 i sve na high sa AA na 2x i sve fino dela sam kaj mi niti jedno oruzije nije kak bi trebalo biti.
sve kaj sam isprobal igrati zavrsi slicno kao crysis sto znaci da je do drivera. da li netko ima kakav prijedlog sto uciniti?
e da jos jedna stvar samo sa driverima koje sam dobio sa grafom mi je prepoznaje kao 3870, bilo koji drugi driveri mi je vide kao 3800.