View Single Post
Staro 05.04.2004., 10:01   #14
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Citiraj:
Originally posted by vudu2
Ta sapphire 9500 se isplati kupiti ali...........
Zadnje serije 9500 su bile često one sa oštečenim cijevovodima još iz proizvodnje.
Mislim da 9500 128 bit ima performanse kao 9600 na istim frekvencijama, jer su iste arhitekture čipa(4x1)
No ipak 9500 ima bržu memoriju (540mhz) pa pogledaj koja je memorija na kartici, ako je slučajno nešto kao samsung 3.3ns onda je to odlična kupnja, jer se da još dosta clockati.
Jako dobra stvar je što možeš staviti arctic cooling.
Ako ipak uspiješ modati u 9500 pro (otključati dodatna 4 cijevovoda) to je onda vrhunska stvar, jer to je ista stvar kao 9700 ali sa 128 bitnim memorijskim kontrolerom, pa performanse nisu puno lošije.
Uglavnom u bilo kojem slučaju nemreš dobiti bolje za te novce.
1. jako mi je sumnjivo da se pojavila 9500 i to bas os sapphirea.
2. Koliko s eja sijecam zadnje su bile cesto s ostecenim cjevovodima ( znaci nis od modanja), memorija je vrlo vjerojatno Infineon 3.6, Nevjerujem da ces dobiti 3.3.
Ak ej kojim slucajem Hynix memroija gore to je dobro jer ta memroija id ejako dobro.
Inbfineon 3.6 je jako losa za OC i max koji ju mozes dignut je negdj 280-285 i to je to znaci 10-20Mhz vise.
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote