View Single Post
Staro 27.03.2008., 15:14   #429
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Autor gunther Pregled postova
Ovako... Da krenem odpocetka

Stavljeni su bili cisto novi Win XP SP2 i 8.3 Driveri. Problem se manifestira na tri nacina:

1. Ili se ekran potpuno zacrni (ali ne kao da nema kontakta izmedju monitora i graficke pa monitor ne dobiva sliku vec bas preko cijeloga ekrana crna boja.) Nemogu nista vec samo resetirat komp.

2. Ista stvar kao i pod 1. ali sada nije rijec o crnoj vec bijeloj boji. Takodjer samo reset pomaze

3. Komp zbloksa al ne do kraja, tj. pojavi se VPU Recovery poruka

Posto sam koristio staro Chieftec 360W napajanje pomislio sam da mozda nije do napajanja, medjutim takodjer ista stvar i sa Corseir VX 550W

Malo prije sam opet stavio friske Windowse i sada sam stavio drivere koji su bas dosli sa karticom i ista stvar.

Jos da napomenem da susjjedova Powercolor 3870 radi potpuno normalno

@Zmalamuth

Kuciste je konstantno otvoreno, a radi se o CM Stackeru tako da tu nebi smio biti problem. Zalman jedva da je mlak na dodir
Upali RivaTuner i prati brzinu vrtnje venta pri nekom 3D benchu da vidiš da li se vent normalno vrti...

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote