View Single Post
Staro 27.03.2008., 12:05   #3
kum
Premium

Datum registracije: Apr 2006
Ovo je definitivno cold boot ali dosada nisam nikad ovako nešto iskusio... Jutros opet isti problemi... neće pa neće... jučer sam malo surfao po stranim forumima te možebit pronašao riješenje... inače čim stisnem pw-switch računalo se upali i odmah ugasi... ali jutros čim sam stiskao pw-switch stisnuo odmah za njim reset-sw te držeći tipku uspjevao sam držati računalo upaljeno ali čim bi pustio reset odmah bi se ugasilo... i tako nakon par takvih i sličnih pokušaja računalo upalilo... još ću u sljedećih par dana ispitati koje je točno kombinacija upalila...

Ovo sa gašenjem integrirane grafike ću probat ali ne vjerujem da to ima ikave veze sa ovim što se događa...

A što se tiče reklamacije... Ploča je kupljena u Links-u... te su je morali slat za Zagreb... u Zagrebu nakon par dana su je poslali u Ve-mulj(Zg) (pošto su oni generalni zastupnici za Gigabyte)... pa opet nakon par dana nova ploča je iz Ve-mulj(Zg)stigla u Links(Zg)... te napokon nakon još par dana stigla je u Links(St)... i tako ti prođe 20 rješavanja reklamacije!