View Single Post
Staro 27.03.2008., 11:40   #1689
Racker_CRO
Silent killer
Moj komp

Racker_CRO's Avatar

Datum registracije: May 2006
No nakon ovoliko pročitanih postova jel valja ili ne, red je da dam i svoj glas visti.
Imam ju instaliranu još od prve bete koja je bila "dostupna" javnosti i tada je bila koma, moram priznati. Nakon toga sam stavio RTM, puno bolji ali još bugovit. Sad vrtim final, KUPLJENA licenca. Istina u početcima je bilo problema sa kopiranjem (na to su se svi žalili) pogotovo multimedijalnih i velikih datoteka preko mreže. U 10mj. je izašao patch i za to i od tada mi Vista radi odlično. Pogotovo nakon SP1. E sad da ne bi netko rekao da samo gledam p0rn i igram COD4 na Visti radim u Flashu animacije i AScripte, malo programiram u .NET Studiu te dosta radim u Corelu. Svi ti programi mi rade bolje, brže i stabilnije nego na XP-u, do nedavno sam imao dual boot pa sam sve paralelno radio i na XP-u i na visti baš da vidim razlike. Komp i nije baš mrcina (vidi sig) ali radi bez zamjerki.
Što se tiče newby sučelja i to se da riješiti sa par poštelavanja i tweakova. Meni osobno Vista nakon podešavanja radi točno kako ja želim bez glupih wizarda, navođenja i sl.
Ako ćemo baš o newby sučelju jel netko instalirao Office 2007??? KATASTROFA....meni koji se smatram "naprednim" korisnikom je trebalo za sort u excelu skoro 15 min.....sva sreća pa sam našao programčić koji vraća standardni meni u office (ostaje i ovaj novi naravno stari je samo dodatak). Sve u svemu na XP se ne vraćam...na poslu koristim XP jer moram...doma žena i sin imaju XP jer mi se ne da stavljat vistu pa gasit aero i ostale fancy stvari da bi radilo kako treba na slabijoj konfi (nije li i to prednost Viste?).

Case: ThermalTake Shark VA7000BWA -> ulaz: 1x120mm BlueLed izlaz: 1x120mm BlueLed

PSU: Corsair CX-750M Modular @ Blazer UPS 600VA

MBO: Gigabyte GA990FXA-D3

CPU: AMD FX 6100 Black Edition @ 3300 MHz -> cooler: Scythe Zipang 2

RAM: 4x 4GB Corsair XMS3 1600MHz

VGA: Sapphire HD7870 2GB GDDR5 GHz Edition

HDD: Patriot Pyro SSD 120GB

HDD: Seagate 1TB SGT-ST1000DM003 SATA 6

DVD±RW: LD DVDRW

DVD±RW: LG BlueRay BE06LU10

I/O units

Monitor: LG 25UM58-P 21:9 IPS LED

Keyboard & Mouse: Logitech MK710