View Single Post
Staro 26.03.2008., 18:40   #15
freedado
Premium

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
..poslao sam ti PM..izvjesni član fler prodaje 7600GT..pa eto..AGP je..dogovorite neku realnu cijenu i igraš 1024/768 na low/medium još godinu dana..ima shadere 3.0..ok kartica..za nezahtjevne usere..
Imam jedan problem vezan za ovaj forum i moje neispravno računalo. Naime na njemu nikako ne mogu učitati osim naslovnice nikakvu drugu temu(za sve ostale linkove nemam takav problem).To mi se dešava stalno, dakle i prije nego što je nastao ovaj problem. Evo ovo pišem sa prastarog računala IBM celeron 433 (1998 god). Isključio sam firewall, antivirus, izbrisao cokie ali se doslovce ništa ne učitava(odnosi se na neispravno računalo) tako da mi je komunikacija otežana.Ako netko može pomoći u vezi ovog bio bi zahvalan.
Što se tiče problema iz naslova isti sam riješio sasvim slučajno pa možda nekom i pomogne:
Imam monitor samsung 2032 i razlog nejasnih slova na plavom ekranu je bila rezolucija. Spletom okolnosti na to trenutno neispravno računalo spojio sam LCD 15" (samsung spojio na staro da se služim internetom i komuniciram sa forumom)jer sam nešto htio isprobavati jer mi nije bilo jasno ako je otišla kartica kako u safe modu sve radi. Upalim računalo, pojavi se ubrzo plavi ekran i na 15" monitoru slova jasna i piše da je problem u jednom fajlu programa FOLDER LOCK. Isti izbrišem i problem nestane. Malo sam guglao i vidim da je istih problema već bilo i riješeni brisanjem programa.
E mene sad zanima kako se osigurati kod eventualng prikazivanja plavog ekrana da na samsungu mogu viditi slova (pretpostavljam ako se plavi ekran stalno ponavlja, uđem u safe mod i promjenim rezolucija ali me zanima ako se plavi ekran pojavi jednom bez ponavljanja a ja ne mogu promijeniti rezoluciju).
Sory na podužem postu.
freedado je offline   Reply With Quote