Citiraj:
Autor gangxxxta
ugl problem je ovakav skinuo 8.3 drivere i nisu radili,sad s driver clinerom sve obriso,instaliram resetiram i sve radi!ali javlja se greska tj ono nemoj slati : catalyst control centre: host application
|
ovako, vidim da ekipa ima problema sa cat.8.3, išo sam se malo poigrat s tim, pa da vidim jesam ja poseban slučaj pa mi radi sve kak treba, il nešto radim drukčije neg ostali. pa da krenem...
1. pobriso sam 8.3, restartao komp u safe mode.
2. pokrenuo driver cleaner, počistio drivere, restartao komp.
3. instalirao ponovno 8.3 sve uredno prošlo, restartao komp.
4. win se digli, počne se dizat ccc, i tu izbaci error i pita ono send/don't send....znate već sami.
5. ponovno sam pobrisao 8.3 kompletno, počistio sve sa driver cleaner(u safe modu) itd.
6. pokrenuo sam ati cd šta sam dobio sa grafom i instalirao na čisto te drivere, cijeli paket.
7. restartao komp, sve radilo kak treba.
8. išo sam ponovno stavit 8.3, dakle pobrisao sam drivere koji su došli uz grafu, restartao komp
ALI NE U SAFE MOD, počistio sa driver cleaner, instalirao ponovo 8.3 i eto sve radi kako treba.
nisam stručnjak, al po ovome šta sam sad vidio, čini mi se da driver cleaner u safe modu počisti neke datoteke koje očito fale poslije iz nekog razloga i ccc se ne može dić.
nikad nisam u safe modu ništa radio, nit čistio sa driver cleanerom, uvijek u "normalnom" modu

il kak bi se već reklo.
i prije sam već primjetio da driver cleaner u normalnom modu ne počisti baš sve dijelove drivera, al većinu da. dok mi je u safe modu pobriso ama baš sve što je imalo veze sa ati-jem, i očito je tu caka.
znači, riješenje je (MENI) bilo to da sam instalirao sa cd-a drivere, pobrisao ih i stavio 8.3, bez ikakvog dizanja windowsa u safe mod.
safe mode mi je općenito stran pojam, i ne znam baš ni čemu služi tak da nisam nikad ni ulazio u njega.
ekipa se općenito često žali na catalyst, ja iskreno nikad s njime nisam problema imao, i uvijek sam instalirao novi koji bi izašao, i to uvijek istim postupkom (pobrišem sve preko add"remove programs, restartam u normalni mode, počistim sa driver cleanerom, instaliram nove drivere i to je to)
i da napomenem, osim ATI ccc, instaliram uvijek i ATI Avivo pack, 9-14_mmc_uci i 9-16_mmc_enu ZASEBNO, dakle posebno ih skidam sa neta, jer pretpostavljam da to nije uključeno u ati ccc paket (možda se varam).
eto, možda sam otkrio toplu vodu kak bi se reklo, al meni je riješilo problem sa 8.3. makar ga do sada nisam imao, i kad sam vidio da mi ccc izbacuje error, već sa si sve svece zbrajo da šta sam uopće išo dirat to

al eto, problem riješen.