View Single Post
Staro 24.03.2008., 22:47   #36
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
Evo vidite to je problem. Ja se brinem za dobrobit tih osnovnoskolaca, a doticni me napadaju, pa budi ti onda ministar skolovanja... cccc... Valjda bi trebalo jednog ulovit i stavit klecat na kuruzu
Nakon lijepih razgovora na MSN-u i lijepih, zanimljivih i nadasve interesantnih mišljenja, zanimljivo je kak se brzo predomišljaš.

Citiraj:
Autor Z-man Pregled postova
Iceman spor si nešto sa tim review-em
Danas nikako neće bit zato kaj mi je stari sjedio za kompom od 12:00 do 22:35 i igrao BeloT na T-portalu... Strašno.

Citiraj:
Autor nino Pregled postova
A nemogu da ne kritiziram ocjenu. Ice svaka cast na trudu, ali nemoj u review stavljati ocjenu. Bode u oci. 10 pluseva i 5 minusa i ocjena 9,5/10. A ne, ne, to nejde tako. Brisi to.
Hvala na pohvali.
Al ovih 5 minusa, su zapravo strašno mali minusići... Jedini malo veći su cijena (al ipak smatram da je poštena za ono kaj dobiješ, bar onolko kolko može biti) i eventualni izostanak eSATAe, al to je stvarno isto tako mali...

Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^ Pregled postova
Ako se mene pita (makar sam pomalo subjektivan), ploca stvarno i zasluzuje 9,5/10. Negativne strane i nisu toliko strasne, rupu za saraf prekrivenu heatpipe-om jednostavno ne zasarafite, floppy ionako jos malo tko koristi (po meni je manje zlo los(ij)e smjestiti floppy nego zvrtvovati odlican polozaj PATA ili SATA konektora), izostanak eSATA-e se moze donekle opravdati time da uz skoro svako externo kuciste koje podrzava eSATA sucelje dobijes i eSATA bracket koji se sarafi na prazni PCI. Jedini pravi veci minus su DIMM-ovi, makar se i sa ugradjenom grafuljom RAM zamijeni bez vecih problema (ja mijenjao sve plocice nedavno).
To sam htio reć.

Citiraj:
Autor razor i2c Pregled postova
a cijena?
Minusić. Reko sam gore o tome.

Citiraj:
Autor Majo Pregled postova
hehehehe manual laze do bola to nije normalno,slago po tom pa sam moro ic do lika da mi slozi
a moram se lagano spraksirat
Kad ce vise e8500 review
Ja sam luđak za manualima i sve uvijek čitam... Ovaj manual je dosta dobar, za razliku od Gigabyteovih (ne znam dal su se oni mijenjali u zadnje vrijeme), al jedino mi fali opis POST-codova.

Još jednom se ispričavam, danas je komp bio zauzet (spomenuto gore), pa će vjerojatno sutra past E8500 review.
IcyTexx je offline   Reply With Quote