Citiraj:
Autor Funkenstein
Slažen se sa kolegon Atraxon. Guide je napravljen sa E6750, a ne E6550. Kad ste već pravili guide mogli ste baren nabavit svaki proc iz svake serije ( E21x, E4x00, ... ) svih revizija, nabavljenih iz svih krajeva lijepe naše, a ne samo sa jednin, kao da je to reprezentativan uzorak. I to uparit sa svim mogućin pločama koje je moguće nabaviti u nas ili naručit iz inozemstva. Sve to mora bit popraćeno sa ogromnim 7.1 megapixelnin slikama te još većim opisima istih. Za eventualne negativne posljedice vi snosite odgovornost. Možda bi bilo bolje i vama i nama da stavite oglas u novine: "Overclockiramo po kućama! Naš expertni oc team dolazi na vašu kućnu adresu i od vašeg proca radi zvijer, ..." ...
Atrax  riid da maderfakin' štiki
|
to su tvoje riječi, ja to nisam ni očekivao da ću tako nešto nać, nit sam tražio tešto takvo. točno znam šta sam tražio i ako TI malo potražiš po forumu, vidit ćeš da se zbilja mogu nać slike biosa i detaljnog postupka kolko god to iscrpno zvučalo, tako da bih molio da provjeriš prije nego što sprdaš. problem je bio jedino što nisam mogo nać to tu na forumu jer je u 10 podforuma. i nije mi tolko bitno za koju je procu, već za matičnu. a vidim da si i ti vjerojatno veliki stručnjak. možda su neki od nas mutavi, pa ne znamo da je to sve slično... možda nam baš treba sve CRTAT! ako takvi smetaju tu na forumu, slobodno im skeljite

,uključujući i meni.
ovo fakat sad počinje ličit na nešto šta nije trebalo bit, tak da nema smisla nastavljat. jednostavno sam tražil da me se uputi negdje di mogu nešto pročitat/saznat/naučit, a ne da mi "dođu doma kloknut procu i da mi naprave zvijer od nje". totalno funny.
ak mi neko želi još nekaj pametno i duhovito reć, nek šalje na PM, jer nema smisla trpat forum s ovakvim glupostima.
hvala.