View Single Post
Staro 21.03.2008., 02:07   #5
Optik
________

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor MP950 Pregled postova
Čestitam na trudu, svakako bi trebalo više ovakvih testova.
Uskoro ce biti vise testova, ako se uspijem dogovorit sve.
Nadam se od manje poznatih firmi u HR pa da ih malo gurnemo umjesto Freezera ili Katane
Citiraj:
Di su nestale kvačice sa stocka?
Bolje ne pitaj, malo sam se poigral
Citiraj:
I da , potpisujem ovo za hodajuću montažu, neznam jel to išta utječe na temp(relativno je hladno) ali nekako ne ulijeva povjerenje, u slučaju big tajfuna svakako ne VX, al meni ovaj potenciometar nekak ne mijenja rpm proporcionalno, svakih cca 90° onak malo značajnije promjeni vrtnju a između skoro pa ništa.
Dali ima razlika u temp ili ne-nebih tocno mogao rec jer nisam probavao sa sarafima. Mozda nekom drugom prilikom. Vezano za potenciometar-kod mene je fino smanjivao i povecavao struju. Iako nisam isao stupanja po stupanj pa nisam bas primjetio to kao u tebe, ja sam uzimao vece zalogaje

Svakako cu pogledat tokom slijedeceg tjedna, thx.

Citiraj:
Kak to da je katana skoro u rangu stocka?!?!? da , samo kak se čuje stock na max rpm
Oces rec da je Katana2 losa ili da je stock dobar?
Od stocka nisam ocekivao da ce posustat ali ni da ce ovako dobro hladiti. Vezano za idle-ima niske temperature jer ne koristi heatpipe tehnologiju (kao sto sam reko). Heatpipe se "aktivira" na ipak malo visim temperaturama od 30
Kao sto rekoh-stock na max je najtisi, bas zbog spomenutog Nidec ventilatora.
EDIT:

Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Nice job
Nego meni se čini da ovaj TT ima nekako velike temperature u LOAdu, možda se varam. Inače vrlo sam zadovoljan sa svojim (treba bi ga ispolirat, ali nikako da uhvatim vremena).
Tako je kako je. Nisam potplacen, vjerujte
Jep, definitivno treba njega ispolirat, mozda za drugi test bude to i napravljeno. Od Luki-a imam zeleno svjetlo, pa cemo vidjet

Thx na pohvalama
Optik je offline   Reply With Quote