Citiraj:
Autor MP950
Čestitam na trudu, svakako bi trebalo više ovakvih testova.
|
Uskoro ce biti vise testova, ako se uspijem dogovorit sve.
Nadam se od manje poznatih firmi u HR pa da ih malo gurnemo umjesto Freezera ili Katane
Citiraj:
Autor MP950
Di su nestale kvačice sa stocka?
|
Bolje ne pitaj, malo sam se poigral
Citiraj:
Autor MP950
I da , potpisujem ovo za hodajuću montažu, neznam jel to išta utječe na temp(relativno je hladno) ali nekako ne ulijeva povjerenje, u slučaju big tajfuna svakako ne VX, al meni ovaj potenciometar nekak ne mijenja rpm proporcionalno, svakih cca 90° onak malo značajnije promjeni vrtnju a između skoro pa ništa.
|
Dali ima razlika u temp ili ne-nebih tocno mogao rec jer nisam probavao sa sarafima. Mozda nekom drugom prilikom. Vezano za potenciometar-kod mene je fino smanjivao i povecavao struju. Iako nisam isao stupanja po stupanj pa nisam bas primjetio to kao u tebe, ja sam uzimao vece zalogaje
Svakako cu pogledat tokom slijedeceg tjedna, thx.
Citiraj:
Autor MP950
Kak to da je katana skoro u rangu stocka?!?!? da , samo kak se čuje stock na max rpm 
|
Oces rec da je Katana2 losa ili da je stock dobar?
Od stocka nisam ocekivao da ce posustat ali ni da ce ovako dobro hladiti. Vezano za idle-ima niske temperature jer ne koristi heatpipe tehnologiju (kao sto sam reko). Heatpipe se "aktivira" na ipak malo visim temperaturama od 30

Kao sto rekoh-stock na max je najtisi, bas zbog spomenutog Nidec ventilatora.
EDIT:
Citiraj:
Autor Baja 001
Nice job 
Nego meni se čini da ovaj TT ima nekako velike temperature u LOAdu, možda se varam. Inače vrlo sam zadovoljan sa svojim (treba bi ga ispolirat, ali nikako da uhvatim vremena).
|
Tako je kako je. Nisam potplacen, vjerujte
Jep, definitivno treba njega ispolirat, mozda za drugi test bude to i napravljeno. Od Luki-a imam zeleno svjetlo, pa cemo vidjet
Thx na pohvalama