Citiraj:
Autor windfucker
Granica je tamo gdje počinju artefakti,a ne gdje se resetira(za ATITool,mislim).
Čisto sumnjam da bi ti išlo do 950(ili blizu) za core bez ikakvih prethodnih artefakata ili v-moda(jedino ako nije tvornički dignuta voltaža).No,opet sa druge strane,sve je moguće 
Kažem ovo,jer su 3870 po ugrađenim GPU prilično uniformne što se tiče max.dometa za određenu voltažu&hlađenje...
|
da, pa to sam i ja mislio. radio sam ja već prije sa atitool (na staroj 9600xt) i kad bi počeli artefakti, onda bi stalo. al na ovoj, čim počne clokirat, pojavljuju se ko žute neke točke na onoj kocki, al ne prijavljuje nikakve artefakte, neg nastavi dizat taktove, a ja sam mislio da su baš te žute točke koje se pojave artefakti. velim ti, do 950 je došlo, i onda je komp prdnuo, ajmo reć

i čim pokrenem to, čuje se ko lagano pištanje iz gafičke, jako tiho, al se čuje. najbolje da ručno probavam do kolko ide pa ću vidit, 10 po 10MHz.
a to kad sam restarto komp, ati tool se automatski digo i pisalo je da je max core clock 920MHz, to je valjda to onda.
nije da imam neku potrebu clokirat, da se nebi sad velka rasprava i problemi radili oko toga, čisto me zanimalo, jer znam da sam staru 9600xt uspio dosta dić, pa me zanimalo kak se ova ponaša.
znači do napajanja nije valjda. već sam u glavi počeo računat kolko će me izać još jedno napajanje