View Single Post
Staro 19.03.2008., 13:24   #13
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Preskupo, u smislu na ovom forumu. Na nekim SLI forumima sada raspravljaju kako je ploca fajn, a tako povoljna

Imal sam i ja hajend plocu, 680i SLI...a bome sam ju i platil pošteno, isto je bila proglasena za najbolju plocu kada je izašla...a ono šipak, nakrcaju plocu sa svim glupostima a ono u fucking idle na 70 stupnjeva se ploca pece..pa ti klokaj još...hehe. 45nm na kutiji stoji, kao ubaci kaj oceš...sve primam...a ono se cijelu godinu muce kako da fucking wolfdale stave gore, ili recimo hebeni Q ubaci...ma zajebi...nebum radila s Q...updejtaj 800 verzija biosa da ti more raditi s nekim obicnim E8200...a nedo ti Bog da ubaciš neki novi Q...fuj gamad, pljuj pljuj. Onda uzmeš plocu s P35 chipsetom za 700kn i preporodiš se...0 BSOD

Treba vidjeti iz prve ruke kakva je, kada spacemaster ju isproba, ili recimo Razer...a ovako na netu bi i ja utopio poluproizvod za 3 soma.

I nije mi fucking jasno, kako može biti bolja od 780i SLI...ko tu koga hebe, kaj su ovi idioti svi kaj su kupili 780i SLI... http://www.legionhardware.com/document.php?id=728
Gilbert5 je offline   Reply With Quote