Eto, nema 2 mjeseca kako sam uzeo ovu konfu iz profila, uglavnom sam zadovoljan al mi neke stvari baš nisu jasne.
1. Instalirao sam Hitman Blood Money, u principu radi dobro, sve postavke na max OSIM AA. Naime, ako ga podesim na 16x, igrica trza da se praktički ne može ni igrat, tek kad smanjim Anti-Aliasing na 2x, onda je OK.
Nije da mi taj AA igra tolku ulogu, igrica ovak i onak izgleda odlično čak i bez AA, nego mi nije jasno, kako mi Call of Duty 4 i Unreal Tournament 3 rade sa svim mogućim postavkama na MAX, i onda me zeza igrica stara par godina? Sve vrtim na 1440x900.
2.Probao sam cloknut grafu, išo sam na ATI CC Overdrive tamo i pokrenuo Auto-Tune (znam da je to bolje radit preko ATT ili Rive, al čisto da probam), on mi "clokira" grafu sa 800/1170 na 815/1185 (???)

Jel to neka zaebancija il kaj? Iskreno se nadam da ova grafa ide više od toga...
Općenito me clokanje zanima za tu grafu, jer mi je Crysis zapeo za oko, a kako čitam po nekim forumima, sa ovom svojom konfom ću ga normalno moć igrat na rezi 640x480

Ne baš tolko, al blizu...Tako da ak netko ima kakvih iskustva sa klokanjem općenito HD3870 serije, nek mi javi dojmove i ubaci koji savjet da si ne skurim grafu. Makar ima ona hladnjak onaj neki divlji gore, al svejedno.
3.E, taj hladnjak na grafi, jel se isplatilo pljunut par sto kn više za PCS verziju, il taj ZEROthermov hladnjak niš puno ne pomaže u usporedbi sa referentim hladnjakom?
4.Planiram instalirat Vistu Ultimate, zanima me u biti šta je sa driverima za ATI, jel to donekle dovedeno u red što se Viste tiće il je bolje čekat još?
5.Gdje na ovom forumu mogu (i da li mogu) stavit nekakav oglas za svoj stari komp? Skuplja prašinu doma
I da, neznam jesam napiso gdje, imam instaliran WinXP SP2 (i uredno ih updejtam), Catalyst 8.3, i za matičnu imam sve zadnje drivere i BIOS, ako to šta kome znači.