Pozz, ovo pitam za frenda, samo da se zna.
Točnu konfiguraciju neznam, ali znam da je matična neka Gigabyte i da je proc stariji Athlon.
Komp je radio normalno do neki dan i onda ga je frend ugasio kao što radi svaki dan i kad ga je ujutro htio upaliti, komp se upali, normalno "beepne" i dođe do ekrana za load Windowsa i nakon par sekundi se restarta i sve ponovno, neće da se dignu Windowsi. Ima Win XP SP2. Nije dirao BIOS pa nevjerujem da je tamo nešto pobrkano. Probao sam promjeniti kabel od diska i drugi IDE utor na matičnoj no ne pomaže tako da mislim da nije u tome stvar. Pomoću Hiren's Boot CD-a sam pokrenuo skeniranje od virusa da možda nije neka viruščina. Normalno je skenirao disk pa mislim da i to radi sasvim ok (našao je neke viruse, ali nije pomoglo). Može li se to kako popraviti pomoću Recovery Consolea ili tako nekako (ako se recimo neki boot dio windowsa izbrisao) samo da se netreba formatirati i da se ne izgube podatci ako je moguće.
Pomoć ljudi pliiiz
P.S. Tražio sam slične stvari na forumu ali ništa ovakvo nisam našao pa ako mi je promaklo, nemojte me razapeti odmah