Citiraj:
Autor flare
kao prvo - Gogz molim te nemoj prepravljat moje kvotove...ako imas nesto za dodat onda izvoli napisat kaj hoces a ne brljat po mojim postovima
kao drugo - ne bih se slozila da je wow nekvalitetnija zabava od izlaska u kino, u kino sjedis u mraku i ne pricas, ovdje barem ima interakcije
da se razumijemo, ja idem u kino i volim kino, ali se ne slazem da je wow zlo
kao trece - demon, zakaj je shaman daleko od icega sto bise moglo nazvati najboljim?
kao cetvrto - ako vam svima wow toliko ide na zivce, zakaj ga igrate?
|
Kao prvo - O_O i malo :O i malo :/ i malo >_< ...uglavnom onaj ":P" bi trebao uputit na to da sam se šalio...
Kao drugo - "/cheer" sa ekipom u azerotu mi je jedno 73 puta nekvalitetniji od "izlaska u dvoje" u kino, na pizzu...ma bilo šta...ili nedajbože skatepark sa ekipom...no opet je zabavno, samo manje zabavno od ovih gore nabrojanih stvari...al hej svakom svoji gušti, i nekužim čemu ovako napadanje na malo šale... i molim te.. quote me on that "wow je zlo"...nesjećam se da sam to napisao...
Kao trece - shaman je daleko najlošiji izbor za zaigrat PvP o kojem gore pričamo...u PvE-u je sjajan divan sve 5...ali PvP je dizaster...jedino resto donekle funkcjonira...devovi to znaju i izgleda da ima kojekakvih buffova u sljedećem 2.4 ali ni to neće ispravit "CC madness" koji vlada kod ostalih klasa...
Kao enh shaman nemogu se približit nekome bez da me fear-a, dota, stunna, sheep-a, sap, sleep, bilnd, trap i nemam pojma šta ne...shaman je jedina klasa bez CC-a...
Kao četvrto - opet me quote-aj da sam rekao da mi ide na žive...naprotiv, zabavan je i volim ga zaigrat...ali mi je izlazak van i "interakcija" sa pravim ljudima daleko zabavnija...