Citiraj:
Autor syzygy
ah....a vi koji forsate to staro doba nikad necete shvatit da ste tad bili djeca, djeci se svidjelo to na ekranu, bilo je prvo sa cime ste se susreli, i to vas je zaokupilo i usrecilo, i ostalo vam je "zauvijek u srcu i nista nece moc zamijenit taj osjecaj"
|
E vidis nisi u pravu. Za tocenje i ispijanje nostalgije se slazem. To uvjek stoji. Ali pogledaj bilo koji retro site ili komentare mladje generacije koje biva izlozena tim masinama. Gotovo svi zale sto nisu bili klinci u to vrijeme! Tko god provede par dana sa tim igrama i masinama, vise nije zainteresiran za danasnji oku ugodan VR ideal. Ideal bez sustine i price.
Pogledaj nize, pa mi reci da je savrsenstvo moguce skrivati iza nostalgije.
Citiraj:
Autor segregator
|
Kad
o V o pretvoris u jednu on najelaboriranijih igara u kojoj se 24h moras ponasati kao pravi zatvorenik! Na nekoliko prozivki javljati svakih pola sata-sat. Dok u isto vrijeme prokopavas tunel, potkupljujes vojnike i kupujes vrijeme. Sve to stane u manje od 40kb! :
The Great Escape (Sinclair ZX Spectrum) ,
The Great Escape Endings
Ovo je jedina snimka pravog zvuka sa Ami filterom. Slusaj ovaj 4ch zvuk Amige u DFOC cudesima :
Defender Of The Crown
Kao i Defender, pustite da se kompletno ucita, pa onda ako nemate zivaca skacite izmedju da vidite zadnje doba prave animacije i tema koje se danas kao Soundtrackovi slusaju :
Sinbad And The Throne Of The Falcon,
The King Of Chicago
Pogledaj koji misticni (Jelcu dobro) poznat uvod :
Wrath Of The Demon
Ovo je jedino na PC-u sto sam vidio da me je na Amigu podsjetilo :
LBA 2 ,
LBA 2 ,
LBA 1
Rekoh 100 puta, cemu forsirati nesto? Svako vrijeme ima svoje favorite. Ali ovaku kreativnost, ideje i efikasnost nemoze vise danasnje vrijeme dati. Kao sto neznani slikar ispran zaboravom i proslavjen nakon smrti epitafom govori : Najvece stvari se uvjek radjaju iz neimastine. Danasnje mogucnosti i dostupnost, jednostavno guse kreativnost.