Tema: Izgorio hard
View Single Post
Staro 13.03.2008., 18:33   #26
Daddy
The Kwisatz Moderach
Moj komp

Daddy's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Citiraj:
Autor Bullet1 Pregled postova
takoder isto objasnjenje za ovo (neki dan) -->

mislim da nikako nije opravdano ovo sto oni uzimaju kao razlog ne priznanja reklamacije.
Uz ovu sliku bilo bi jako zanimljivo da objavis i ostatak seta koji sam uslikao (MCP i PATA portove), pa da onda razmotrimo zajedno sa ostatkom foruma tvoj slucaj .

Nazalost ducan/servis u kojem reklamirate uredjaje i ostale komponente u biti je zadnja karika u lancu reklamiranja pojedinog uredjaja.Sve sto je na oko fizicki osteceno "potencijalno" je ucinjeno rukom korisnika (na kazem da je, ali isto tako moze biti).
Ducan u kojem je maloprodajnom mrezom prodan artikl takodjer kao i vi ima garanciju kod svojeg dobavljaca (vani ili unutar Hrvatske) i garancijske uvjete koje reklamirani artikl mora zadovoljavati.Nazalost ti dobavljaci (naravno ako nisu u isto vrijeme i proizvodjaci) su jako rigorozni sto se toga tice, te isto tako kao i mali ducan ima garanciju od svog dobavljaca/proizvodjaca.
Ne bi se tako grubo svaljivao na decke koji rade u servisima i vrijedjao ih, dapace iz razoga sto su upoznati sa stanjem stvari i procedurom koju ce reklamirani artikl morati proci, skinuo bih im kapu i zahvalio bih im se sto uopce zele zaprimiti artikl i proslijediti ih dobavljacu.

Reklamiranje artikla direktno kod proizvodjaca je skoro pa bih se usudio reci 100% nacin da cete dobiti novi/bolji/veci, stagod artikl od reklamiranog pa makar isti ne dosao u jednom komadu.Iz cistog razloga sto su oni kraj lanca i imaju tu komociju.
Daddy je offline   Reply With Quote