View Single Post
Staro 12.03.2008., 08:52   #15
Ribic
Cushion-first

Ribic's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor bobe Pregled postova
cek jel ja dobro vidim? PCE testira elektronički bubanj neka, pohvalno, ali ipak smatram da je za testiranje profi glazbene opreme potreban i profi glazbenik, iliti bubnjar u ovom slucaju, koji bi vjerujem bolje opisao prednosti, ali bi vjerojatno nasao i vise nedostataka ovog kompleta

isprike ako je test stvarno napravljen od strane nekog profi glazbenika, sto nebi rekao jer, logicno za PCE, vecina testa je usmjerena na elektroniku
Nije čisti pro, ali je semi-pro, školovan i traditional grip, svira skoro 15 g i ima iza sebe 3 studijska albuma. Jel' prolazim, šefe?

Razlog zašto je recenzija pozitivna (malo je nedostataka) je jako jednostavan - ovo je komplet koji sam kupio sebi, a naravno da sam prije toga testirao što sam više elektronaca mogao, i uzeo onaj koji mi se činio najboljim za moj okvir cijene, u kojem se već mogu kupiti dosta dobre stvari. Isprve sam namjeravao ići na budget elektronce, i kod njih sam doista nailazio na vagone nedostataka, pa sam stisnuo zube (tj. novčanik) i odlučio se iskeširati za nešto u ovoj klasi, gdje se već dobije vrlo, vrlo solidan instrument.

I opet, nisam htio piliti s detaljima poput toga kakav je efekt odbijanja palica s većim odnosno manjim glavama na ovom setu (inače, bolje su male), jer bih dobio nagradu "Barbara Cartland" u kategoriji Najopskurniji tekst godine.
Ribic je offline   Reply With Quote