View Single Post
Staro 08.03.2008., 22:17   #44
Zmalamuth
Inquisitor DeathWatch
Moj komp

Zmalamuth's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor kundak Pregled postova
Nebi se bas slozia s tebom u ovoj stvari. Uglavnom, iman mx518. Mis ima svojih boljki kao sta su nozice koje se brzo trose, glatka gornja povrsina na kojoj ostaje glib i "guzica" koja je prevelika, ali kvaliteta izrade definitivno nije jedna od njih. Neznan za stare modele, ali ovaj sta ja iman (1800 dpi) ima logo koji je napravljen od nekakvog metala na plasticnoj podlozi,a i tezina je sasvim primjerena. Mis koristim intezivno 3 miseca i ni traga blijeđenju loga.

Za genius proizvode mogu rec da su uvik napravljeni od losih materjala (posebno misevi), software je poprilicno bugovit i nemaju svoj design nego kopiraju tuđe stvari...
Nemoj mislit da sam na strani logitecha samo zato sta ga koristim, jer san inace veoma kritican i neka njihova rjesenja me poprilicno zivciraju, ali između geniusa i logitecha definitivno logi jer je kvaliteta izrade i inovacija definitivno na njihovoj strani. (To se dakako i placa)
Mislim da se "Poggiali" sprda s obzirom na smajlic na kraju teksta.
Bez brige nece se zgulit boja sa MX518, ja ga imam vec vise od godinu dana, a i stari MX310 je izgledao skoro kao nov nakon 2.5 godina uporabe, frend mi htio dati 200kn za njega koliko je novo izgledao upakiran u original kutiju.

i7 4770K cooled by Noctua NH-D14
Asus Sabertooth Z87
Corsair Vengeance Pro 2x8Gb 1866Mhz
EVGA GTX 1080 - 8gb -FTW GAMING
Logitech G500 & G510 Keyboard
OCZ Vertex4 256gb/Samsung SSD 850 Evo 500G /640Gb WD Black/2TB WD Black/3x2TB WD in sharkoon docking station
LG GH22
Corsair HX620W
Corsair Carbide 678c
Arctic Bionix F140mm x3
Phillips Brilliance 240PW - 24'''
Zmalamuth je offline   Reply With Quote