Citiraj:
Autor estugarda
Bolje od Revenge?
Zasto?
Nije li bolji sto veci vent!?
Nije neka razlika u cijeni.
Ovo kuciste koje meni google vraca pod nazivom A+ CS-185A nema nikakvi mesh ni otvor naprijed.
Decki, pitao sam konkretno za Revenge jer sam vec cijene i ponudu istazio. To mi se cini dovoljno jeftino i dovoljno kvalitetno(cvrsto) jer ipak mislim ta kucista duze koristiti. Vjerojatno i kroz par nadogradnji.
Ono sto me zanima, ako netko ima iskustva ili dobre ideje;
a) Bi li zvucno izolirani Revenge sa 120/140mm usis i 120mm ispuh uz stock Quad cooler mogao efikasno hladiti spomenute Q6600 konfe na dugotrajnom full loadu?
b) bi li tri takva stroja prozvodila veliku buku!?
|
Prvo: Ups, na Revenge sam mislio ali sam se zajefrknuo, redovito brkam ta dva kucista :/
Drugo: Phoenix ti je odgovorio. Odlicni ventovi.
Trece: Tocno, ali ima ti nekakve rupe na bocnoj strani fronte i poveliku rupetinu dole kroz koju usisava zrak. Da se i u njemu sloziti fino tiha i hladna masina, imao unutra dual duron (i jos sto stvari) s par C visim temperaturamam nego u Stackeru, a sada full tihu masinu ciji je najglasniji dio Chieftec Delta 350W (noise freakovi, beware!).
@NyDyHo: Bitna je i tisina, a u kvalitetnom kucistu je 20x lakse slozit tihi PC nego u srotu, a kucista koja preporucujes imaju lose rijeseno hladjenje. A tek kad taj papir-pleh pocne zvoniti...
a) Bilo bi itekako dosta, i uz spustanje broja okretaja 120mm ventovima. Na stocku, naravno.
b) Ovisno o tvojim zahtjevima, to bi trebalo biti dosta tiho. Cut ce se, ali samo kao hucanje zraka, sto je puno ugodnije od crvcanja i drndanja i pjevanja lagera...