View Single Post
Staro 07.03.2008., 14:55   #6
7carlos6
Premium
Moj komp

7carlos6's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor moonshadow Pregled postova
pokreni s glavnoga kompa my network connections=>pa onda s lijeve strane set uo home or small network jer ja sam imao isti problmei nisam vidio share foldere dok nisam tu podesio i nesmiju ti obadva imati ime workgrup jer se neprepoznaju tako da jedan stavi MShome a drugi WORKGRUP i proradit ce
Evo stavio sam na prvi grupu Workgroup a na drugi MSHOME i kada idem pokrenuti network setup wizard u prozorčiću mi pokaže da network conections listed bilow are disconected i u tom dolje prozoru stoji mrežna kartica.Iako je netgear router spojen na nju i mogu normalno na net.Ako kliknem next onda mi izbaci poruku da su neki dijelovi hardwara još diskonektami i da ako želim nastaviti moram označiti da ih ignorira.Pošto mi neda nastaviti dalje,moram označiti na ignore disconected devices.Zatim slijedim wizard ono označim način na koji se spajam,sve štome pita do kraja i na kraju kad mi traži restart, nakon restarta sve isto ko prije.Obadva mogu na net a nijedan nekuži drugoga.Počinju me boliti živci.
7carlos6 je offline   Reply With Quote