Citiraj:
Autor greg SE
naravno da se isplati ali za sta....to najvise ovisi o tome koliko love si spreman pljuniti. IMO najvise do neke 7600gt se isplati ici s obzirom na ostatak konfiguracije. iako osobno nikad ne bi za nju dao ovih 450kn koje dream spominje
|
istina..i ja sam razmišljao predložiti zamjenu MBO..jer postoje odlične s.754 i 939 ploče sa PCI-E utorima..što je mnogo jeftinije nego sad pljunuti 1000kn za staru AGP grafu..tipa 7900GS...
al time ulazimo u začarani krug daljnih investicija..osobno..prodao bi taj komp i kupio novi..danas zbilja za 3000 kn biraš komponente..ali to sve ovisi o autoru teme..
sa 9600pro se sve isplati..a opet,ovisi za šta..možda potražiti koju X1950pro AGP? makar..ne znam jesu im sredili drivere..meni se ta kartica,imho..zgadila..
za AGP govorim...3 tjedna nisam izdržao s njom...čuda neviđena od problema..
uvijek se može naći jeftinjak ploča sa pci-e utorom..zadržati sve komponente..i uzme recimo 7800GT..za 450kn se prodaje na newsima..ja bi osobno na to išao..ima shadere 3.0..za medium igranje dosta..256bitna je..i bok..a taj proc joj je taman..ako ne i malo preslab..