View Single Post
Staro 07.03.2008., 06:35   #1
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Zyxel 660HW ne radi wireless

Remote je potkvačeno što treba, treba li dodati usere koji se smiju spojiti? I ako se ne varam user mora imati password.
I sto dalje?
-->
Sogor je dobio pred koji dan tog Zyxela od t-coma...
Problem je sto preko kabla sve radi, ali wireless (Dlink DWL 122 je u igri) naravno ne radi. Ima status connected, ali ne može van s kompa...
Na helpdesku ga uredno odjebavaju i pričaju mu bajke, zadnja priča je bila: Kod instalacije je postavljena blokada...koja blokada!?
Otišao bi mu ja to pogledati, ali covjek mi je na drugom kraju lijepe nase :-)
PReko telefona smo iscrpili sve mogućnosti, sve je dobro postavljeno u windowsima, adresu dobije preko DHCP-a kad je na kablu, radi sve pet. Pomislio sam da ako se konektira da mora problem biti ili s DHCP-om ili DNS, ali ruče postavke nisu pomogle...a kad to nekom tko nema pojma objasnjavas preko tel. nije bas neka sreca...sad kuzim ove likove s helpdeska sto su nadrkani povremeno
Pa mi palo na pamet da ga spojimo preko kabla i da ja napadnem RDP-om (VNC-om ili necim trecim...) tu njegovu masinu pa da vidimo onda. E, sad, s obzirom da nisam to nikad radio, kako da ja uletim kod njega preko tog njegovog zyxela?
U system properties-->Remote je potkvačeno što treba, treba li dodati usere koji se smiju spojiti? I ako se ne varam user mora imati password.
I sto dalje?
c-shadow je offline   Reply With Quote