Citiraj:
Autor žile1942
Upiši i ti malo u google podršku splinter cell
|
Ne trebam ja provjeravati pomocu googlea da znam da Vista nije smece odnosno da se uvjerim da neke stvari radi. Za razliku od mnogih na ovom forumu, ja ne pricam iz tudjih iskustava.
Samo gledam i cekam kada ce netko od zadovoljnih Vista korisnika poceti nabrajati argumente i razloge iz kojih su presli na Vistu. Razlog "zato sto su i drugi i jer san na Microsoftovom siteu procitao da je to odlican OS" je razlog jednako valjan kao i svaki drugi. Ja samo pokusavam saznati tko je imao koje razloge za prelazak, i tko ima kakve argumente, da znam cije misljenje da uzmem za ozbiljno. Zasto? Zato sto je ovo forum, i jednom ce i meni trebati pomoc, kao sto i svakom zatreba prije ili kasnije, a kada se to dogodi, najvjerojatnije u temi o kojoj ne znam apsolutno nista, zelim znati na cije misljenje da se prvo osvrnem
Da sumiram jos jednom svoje misljenje (jer ga izgleda neki nisu shvatili): Vista nije smece OS, dapace nije cak niti losija od XP-a (pa cak ni ako nemate uber hardware, jer se gluposti daju pogasit), ali je vrlo vjerojatno da vecina korisnika Viste ne zna njene prednosti pred XP-om, odnosno vecina korisnika Viste bi jednako tako mogla koristiti XP sa barem jednakim zadovoljstvom.