Citiraj:
Autor moonshadow
ovako posto imam rodjendan za cirka 20 dana moram nesto od tate traziti za rodj a posto sve imam od pribora za komp i kojekakvih periferija razmisljao sam o wirlesu...meni netreba nesto super skupo i super jako imam optimu i 1mgb+flat...ali imam 2 kompa pa ako bi mi netko mogo preporuciti neki wirles koji mogu koristiti kao ruter (da ima telefonsku zicu) jer sada koristim ruter i switch jer su mi u optimi dali ruter s jednim mreznim izlazom...pa sada dali da uzmem ruter s vise izlazas ili neki wirless...molim preporuke i ako mozete staviti link od rutera ili wirlesa plus adapter (posto imam 2 kompa )
hvala unaprijed!!
|
tebi bi bilo najbolje kupit neki router koji ćeš stavit umjesto switcha (s obzirom da si na Optimi), a ne umjesto modem i switcha kako si ti zamislio
nešto tipa D-Link DI-524 - imaš u ADM-u
ili recimo Linksys WRT54GL koji možeš poslije upgradeat sa open source firmwareom pa postane dosta moćan router
|