Citiraj:
Autor coconut
Eliminirao sam napajanje jer je čovjek rekao da je promijenio 3 i da mu s nijednim nije radilo. Logika mi kaže da je tako isključena greška s napajanjem. Pogotovo što njegova konfa baš i nije neki potrošač. Dakle, treba tražiti dalje.
|
sve to štima i logično je ako izmjeni 3 napajanja, a nema nikakvih pomaka na bolje, da greška nije u napajanju, tu se slažem sa tobom....važno je spomenuti da su to najvjerojatnije bile neke no name firme, koje baš ne garantiraju sigurnost, sve dok nije uzeo Codegen....onda je ipak došlo do nekog poboljšanja, tak bar veli....
....znači da ipak psu igra neku vražju ulogu....moj savjet ti je da definitivno promjeniš psu (Forton 350Pnf_Vemil-218kn, već je Kristijan_7 reko, al stavljam potpis na njega), a pošto ti se monitor pod opterečenjem gasi, znači da je i grafa oštećena, tak da probaj sa reklamacijom....još bi ti samo savjetovao da probaš neku drugu grafu(frenda, susjeda, etc...), na novom psu, pa da vidiš situaciju, evo tako bi ja napravio....
OT: na forumu sam da naučim nešto novo, da pokušam pomoći i dati neki koristan savjet, naravno ako je to u mojoj moči, nemojte me gledat ko spamera.....