pozdrav ljudi
problem je sljedeci:negdje sredinom 1. mjeseca dođoh ja sam sretan s mora pun para odem kupit mis,nakon puno preporuka g9 si uzmem.sve je dobro.nakon 2 tjedna se pojavljuje neka mala rupica na gearu(onom glatkom).
a u zadnja 2 tjedna mi se taj gear tolko izlizo da izgleda ko koza neke babe od 70 godina...i ja prvo upisem na net trazim i nađem na linksovom forumu isto nekog s tim problemom.covjek iz linksa mu dao neki mail da se javi(logitechov) i on posta super dobio sam novi mis i vise nista.topic je mrtav,to je oko bozica napisao..s tim da na linsovom forumu nema osobnih informacija tipa mail itd da ga pitam za mail da ih ja pitam jer ovo je za k***c!
i nazovem ja HG Spot u Utrinama,objasnim covjeku problem a on meni:'' pa to vam je normalno nakon 2 mj.,tako svi logitechovi''.....ja se sokiro reko dobro bok.a susjed mi ima mx510 vec jedno 3 god,bratic g5 od kad je izaso nikad niko nije imao problema s logitechom. po meni je nemoguce da nakon 2 mjeseca mis koji kosta preko 600 kn mi neko kaze pa to je normalno kad se to ne događa ni smartboxovim modelima....ima ko kakav prijedlog jer su ovi u hg spotu teski idioti?