Citiraj:
Originally posted by tor
Jedna je stvar vrijeđati nekog na osnovu njegova znanja/neznanja o compu, ali je posve drugo kad se pozivaš na neke stvari koje nemaju veze s forumom, compovim i sličnim stvarima i vrijeđaš određene ljude bez ikakvog razloga, kategorizirajuči ih sve u neke svoje skupine koje nemaju veze s ničim. Tek toliko.
P.S. Bio je dovoljan jedan na kraju poruke i sve bi bilo OK. Ovako zvučalo je previše.......
|
nije bilo

na kraju jer mu tamo nije ni mjesto bilo
ako je to posve drugo sta je uopce to spominjao na ovom forumu, svadjamo se oko komada hardwarea kako necemo oko politike kojoj ovdje zaista nije mjesto?????
i kog sam ja stavio u neku svoju skupinu???on se sam stavio u skupinu kretena (12-18 godisnjaci koji se umiru za thomsonom, vicu ustaske parole i sva ta sranja su samo kreteni i nista drugo) svojim izjavama..........
taman takvima je svojstveno da u sve proguravaju svoju politiku.....mogu ja bit "crven", "zelen" ili "crn" ali ovo je PCekspert forum a ne HDZ ili GeneralForum.......
i opet ponavljam, nek takve stvari razglaba s drustvom ili ode na mjesto gdje se okuplja ekipa istih motiva.....