Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 29.03.2004., 08:26   #1136
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Talking ali......

Citiraj:
Originally posted by RAK
U Statutu i Pravilniku Žderonja je navedeno što su teški prekršaji i koje uvjete valja zadovoljavati Žderonja i koje žderonja.

Ti Isus možeš ući u Žderonje kao primjer kakav Žderonja NE SMIJE biti. Pa i Statut je teži od tebe.
jabi,cist onak da dodam,ipak malo popustil u "trdim" pravilima Zderonja,jel ono Isus je ipak...ikona......kak se mi palimo na meseko i trebuhe..jeli ..ipak ono.......nije ni on bez razloga odlucio nama pristupiti...sala- ...tak i tak ak nastavi dalje nesmiljeno tamaniti Zuju ,brzo bu nas i prestigel..! veli njegova puca da ak pogleda kremsnitu u slasticarni ,Isus mam dobi kilu vise!

na kraju ,a kad bu moja gadost dobila izvorni kod ,jelte, od tog "statuta" Zderonjskog????? pa smo rekli da prve mora biti preveden na ZDERILI!!!!!!!nemojte mi alfabetat bez "izvornog koda"ZDERONJSKOG!!!!!

DR RAKA bumo predlozili za godisnjunagradu ZDERONJA ,za samoprijegoran rad za dobrobit nase Zderonjske zajednice,a posebno za posvemasnji trud oko HW svih ZDERONJA,a specijalno nasih Hardeka!!!!
jos samo da smislim nekaj,kaj se more na "AUTHOR"-a obesiti......
mislil sam kakof vjencek suhih pecenic ili par bunceka??????:confused: :burn:

ajmo prijedlozi za godisnju nagradu!!!

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline   Reply With Quote