Moguce da je i to u igri ali opet zasto je onda E6600 radio na 3.6 100% stabilno (3.7-3.8 je islo dan dva i onda s eiznenada znao srusit pa to nisam brojao pod stabilo ako ne radi bar 3-4 dan apod full loadom

)???
Osim toga nebi uzeo P35 is DQ6 serije, Imam jednu na poslu (isto Q6600 gore) i oni Crazy Cool hladnjaci na chipsetu su pre blizu procesoru i nisam mogao namontirati TTvX cooler (uvijek jedna strana heat pipea udara u haladnjak i neda se zakopcati kako treba). Dok isti taj cooler sjedna na x38 DQ6 bez problem (ima i tu kobinaciju sa Q6600) i jos ima 5mm lufta sa svake strane

. Ploca ostaje za sad dok ne vidim sto ce biti sa Skultrail sistemom i dali ce ici na to cudo 775 ili samo 771 procesori. Ako budu usli onda je to moja slijedeca kombinacija 2*QxxxA i 16Gb rama bi mi bilo OK za jedno dvije godine (samo jos da nije RD-RAM to bi onda bilo majka) - do tad ce valjda ovaj sistem izdrzati

. Kad budem imao nesto vremena mozda s eponovo pozabavim overclockom i pokusam ga natjerati na nekoj vecoj voltazi na 3.5-3.6 Ghz a do tada neka ga na 3.36

. A ko zna mozda se i pozure s aovim 6-core procesorima pa do kraja godine budu i neke normalne cijene

.