Citiraj:
Autor danc00
A ti si dobio jednu od boljih, kaj se žališ? Pa takav kuler mora hlatdit tu grafu bez ikakvih problema.
Pa to je isti ZALMAN Z-Machine GV1000!
|

tko se žali?Pročitaj ponovo

Dilema mi je bila: ostaviti ovaj cooler ili ići na Accelero,kada ga već imam,misleći da netko već vrti ovakvo nešto pod haubom,jer ja na netu nisam našao ništa konkretno o njoj...A za eksperimentiranja trenutačno nemam baš vremena(tako se zalomilo),no jednom kada u stignem ubosti-javim kako stvari stoje.
Netko gore je rekao da bi išao po jednu u HG Spot.Ovo bi,po svemu sudeći,trebala biti dobra grafa(verzija mislim).Ako odvagneš ostale ponude,i ako ti 150-200KN "ne igra",mislim da je solidna kupnja(snimite sa kakvim spužvama dolazi,na slici je grafa na jednoj od njih

).A da bi bio siguran,zamoli da ti otvore jednu,pa vidi "jel' to-to".
A što se tiče tog Zalmana:da,vrlo slično,no taj ZM ima 4 cijevi a ova ima 3.
@nino:Znači,trk po još jednu "vulgaris",Accelero gore,pa u CF?I nema više nezaposlenih coolera,nema dilema

E,da,hvala stari na konstruktivnome promišljanju
Citiraj:
Autor ShebY
To mene podsjeća na ovo samo sa ventom...
|
Hmmm...jel' ta na slici ima 2 ili 3 cijevi?
Al'što jes'-jes.Pretjerali su ga sa tim (pod)verzijama,toliko da im ni službeni site to nije u stanju pratiti...i to ni-manje-ni-više Sapphire.'Ajd' da je to neki điđi-miđi sad nešto tamo "izbacio",pa...ali oni...Baš svašta.
@tech: Da,bed je malo,zasada

OC je "u krvi" & naštimao sam kantu prema ovoj 7900GT,i imam u planu malo ju "nafrljit",za rastanak&dugo sjećanje...sad mi nije bed ako i otegne papke(makar mi,do sada,nije nijedna,ali sve je moguće).
Tako da će testiranje ATI-ja malo počekati,jel'...