Kao što znate prije sam imao topic o tome da pod Vistom ne mogu učitati većinu stranica kad sam spojen na internet.
no to sad nije važno, sad sam opet na XP-u.
Imam Kasda modem već preko godinu dana i nikad nisam imao problema do prije par tjedana kada svako malo ne mogu učitati apsolutno ništa, niti jednu stranicu niti torrent, ništa unatoč činjenici da sam spojen na internet, a također ne prikazuje ni nikakvu standardnu grešku kad se stranica ne može učitati, jednostavno prazni browser prozor.
Zvao sam više puta T-com službu, probao sam resetiranjem, ručnim unosom adresa pod LAN postavke ali ništa trajno ne rješava ovaj problem.
Jedini siguran način da ponovno mogu učitati bilo koju stranicu je da resetiram računalo, al to potraje samo nekoliko sati dok se opet mogućnost spajanja na internet ne ugasi.
Znači ja sam uvijek spojen na internet, samo se redovito dešava da se na ništa ne mogu spojiti, kao da nisam spojen.
Jednom su mi u T-com službi rekli da mi je Kasda modem podešen po defaultu kao router(nije mi jasno značenje toga budući da na Kasdi piše "adsl router"), spojen je na računalo preko LAN kabela koji je spojen na mrežnu karticu.
Primjetio sam da na modemu postoji i USB utor, da li bi možda rješenje bilo da umjesto da je modem spojen preko LAN kartice da je spojen preko USB-a?
Ili bilo kakvo rješenje imate, jer ovaj problem mi poništava flat rate ADSL pretplatu.