Okus ? Malo ih znaju zapeči, malo su ljući (ono, sitno) - uglavnom meni pašu kao takvi. Ima ih deset u paketu, veličine, hm, švicarskog nožića

.
Lepinja nije namočena u maščobu, već je ko kruh u krušnoj napravljen. IMHO, svaki puta zaboravim pitati jel se može naručiti posebno par komada lepinja.
Cijena 30kn, s time da se dobije i pomfri i luk (ili riža i ajvar ili neka kombinacija toga).
Uglavnom, ako pojedeš sve u paketu, mogu reći da se prežderem i nakon toga imam par sati otežano kretanje. Starom mom su također odlični.
Iskreno, ja se spremam otići u Shoping Centar Prečko, 3. kat. Par puta sam vidio porcije i činile su mi se ogromne, tako da obavezno moram probat tamo hranu.
Ja sam podosta puta jeo čevape na Trešnjevačkom placu, iz jedne od onih kućica (koje, nemam pojma). Uglavnom, cijena je mislim 17 ili 20kn za velike čevape (mislim da ih se dobihe 10 komada + dobra lepinja, natopljena sokom čevapa + količina luka po želji). No jedan čevap iz rubikona komotno ima mesa ko 3-4 (ako ne i više) od tih s placa.