View Single Post
Staro 26.02.2008., 13:57   #11
sh0kre
Premium
Moj komp

sh0kre's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
joj joj joj neznam dal smo se shvatili ........... nego, meni se komp ne rusi neee.... nego se ne zeli pokrenut nakon sto idem na restart.......... i ne rusi se nikad nakon min dvije, nikad se ne rusi (dobro ponekad kao i svakome) .... komp je stabilan prilikom igranja i svakodnevnog rada.... To je ok, mene je samo zanimalo zasto se on ne zeli nakon restartanja podic...... te dali postoji neka opcija u biosu mozda ili sl. da se to ispravi.... nije ovo veliki problem al me smeta...... tim prije sto se to dogadja nakon sto sam kupio novu plocu i napajanje, prije sadasnje p35ds3r sam imao isto gigabyte ali 965ds3 koja je crkla pa sam isao u zamjenje, bilo je tu i bsod-ova pa sam uzeo i jace napajanje....... smeta me zato sto ovog prije nije bilo... prilikom istog clocka.........

i ipak dok stavim sve na default, komp nakon sto idem na restart (znaci ne restarta se sam od sebe, nego ga ja idem restartat) se najnormalnije pali.....

jos jednom dali su ove temp. too much i dali je to zbog toga mozda....

everest kaze:
maticna ploca: 57C
CPU: 43
CPU jezgre: 57

a voltaza za cpu je dignuta minimalno: 1.368 (radi stabilno, a ako se zeli rusit u npr occtu njegov problem, meni je bitno da mi radi dobro u ovim igrama sto igram, i da se ne blesira u normalnom radu....) a i klok nije pretjeran fsb 335 = 3ghz .... probao sam i sa fsb-om na 280 ali isto sr. (a i sa svim ostalim postavkama napona, ispada da jedino na defaultnim postavkama sve radi ok)

ni mi jasno jer se prije to nije dogadjalo...............
sh0kre je offline   Reply With Quote