Aha.. ja sam tebe shvatio da je SVE na default osim napona procesora.. pa mi nije bilo jasno kak ti to clockas sa naponom

.. cak i ovo sto si napiso "CPU je clockan i samo je njegova voltaza dignuta" je budali poput mene dvosmisleno i prvi dojam je da je procesoru samo napon dignut.. dok ocito znaci da je SAMO procesoru napon dignut

Anyway.. moram pitat jer puno puta sam pretpostavio da druga strana zna vise nego sto zna i tu se izgubilo vremena. Malo sam neaktivan na forumu pa ne znam bas novije membere dobro

..
Sto se tvog sistema tice.. zvucalo mi je ko da ti se rusi kod dizanja windowsa, zato sam poceo o softwareu. Ovaj tvoj ni POST ne prode.. tzv. simptom "samo ventovi rade"

..
Ovo rusenje nakon minutu-dvije, to su mi uvijek extremi nelogicnosi kod kompjutera - digitalne elektronike, koja se zasniva upravo na logici.. najveci paradoks usvemiru ako mene pitas

.. jedino sto se promjeni u minutu dvije je temperatura za 5-10 stupnjeva sto nije nista ...
Uglavnom, ako uspijes dic windowse dovoljno dugo, ja bi istestiro malo procesor .. no za sad je maticna najvjerojatniji krivac .. iako ne mozes sasvim ni proc iskljucit.. a ako cjepidlacimo ni graficku, no brijem da nije ona.
P.S. Nadam se da si vratio takt i napon na default u meduvremenu.