View Single Post
Staro 25.02.2008., 22:28   #1
Joker
Premium

Joker's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Trebam cooler i pomoc

Znaci ovako javljam se sa sljedecim problemom,ali i sa kupovinom . Naime moj PC je radio ok do prije nekih 2-3 dana kada su krenule one vrucine. Uzet cu sada za primjer igru counter strike kako bi me skontali
Da krenem: znaci upalim igru izjutra i ok FPS je zakucan znaci 99 i tako ja na kompu citav dan kad odjednom fps padne na 3-4 i nema vise igranja. Prvobitno sam mislio da je to virus ali skontao sam da nije,udem u task manager i vidim cpu usage 100%,skinem everest kad tamo temperatura proca 60-65 varira.
Evo prije nekoliko trenutaka iznesem komp vani da se ohladi jedno 15ak minuta i vratim se pogledam odmah u biosu temperaturu kad ona 45stupnjeva reko odoh probati igrat. Igram jedno 15ak minuta fps doslovno zakucan ne mrda a onda pocne da varira,ja istodobno pratim temp proca preko everesta. Odjednom fps pada na 10 i vidim na everestu temp 64. Rekoh to je razlog 99,9% . E sada me zanima da li vi mislite isto da li to moze biti razlog ?,i da trebam novi cooler ali neznam koji pa vas pitam koji bih uzeo. Naime zivim u mostaru (BiH) tako da mi je do Metkovica zgodno otici i kupiti u nekome od shopova.

Konfiguracija je sljedeca:

MB ABIT IP35 Intel? P35 Express/ICH9R Sck.775,e4400,VGA EVGA nVIDIA GF8800GTS PCI-E 640MB SSC ACS3,2gb rama,hdd 250gb,KUĆIŠTE CHIEFTEC BH-02B-B-B,i napajanje chieftecovo 550w
Joker je offline   Reply With Quote