..preko 60% je

...a ovo za pravila..uf,bonker on me..previdio sam to..evo,dva smajlića sam zalijepio...haha...moram se pridržavati knjige..
mislim da ipak 65c u idleu uf..malo too much...za 50% vent speed...a stavim ga u rivi na 60%..70%,kao da radi na 150%...isti vrag..zuji ko lud..na 100% je zbilja strašan..
vratio sam par dana nek stoji na stocku..pa odo tražit po netu kako ju napičit na 850/2400..sad bi tu najradije zakeljio onog roller smajlića...
OC update :
Evo posljednjih clockova i temperatura kod mene..
825 core / 2320 memorija..3D mark je skoro 12 000,mislim da..kad bi proc zveknuo preko 3.4,3.5...to bi bilo to..11869 sam uhvatio s ovim..
ventilator je na 60%,ne čuje se pretjerano..odigrao sam 1h oblivion i 1h CoD4...Riva tuner kaže ovako..idle 53-56,ne preko...dok je nakon igranja temp 63-66..isto nije 2 much..sve u svemu,dobro je jelc rekao..stock cooler isto podnosi dosta dobro overclock..čak sam se i iznenadio..nema zasad potrebe za VF zalmanima...
lijepo se poveća i bandwidth,za čak 2gb/s..ali i ostale điđe/miđe..fps counter pokazuje u prosjeku 5-8 frameova više..što nije zanemarivo..
ipak su defaultni taktovi 777/2252 za ovu karticu..znači,solidan clock,uz minimalnu buku..
..dam se kladiti da ova grafa zbilja ide i preko 850/2400...ali nisam toliko lud/hrabar...