View Single Post
Staro 22.02.2008., 15:05   #9
walbandon
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Aug 2006
Lokacija: Valbandon-blizu Pule
Postovi: 972
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Da si otvorio sliku poviše onda bi vidio da nemaš WAN nego ADSL za tel. liniju i LAN1 - 4. Računalo spoji na LAN1. U web konfigu na tabu Tools - System imaš botun Save and Reboot. Napravi to kada dodaš sva previla za PortForward. Na istom mjestu imaš spremanje i pozivanje svih postavki routera koje možeš spremit na računalo, pa ako se než zahebe samo pozoveš postavke + Reboot i router ima sve podešeno.


Citiraj:
Autor walbandon Pregled postova
ne kuzim...zasto preko usba? a jesi probao preko lana posjiti dlink? i, kad napravis save, odi na system tools, pa save&reboot, i trbao bi ti spremiti...a, imas i backup postavki za napraviti...no, mene jos uvije muci od kuda ti usb na njemu, ja nemam usb pa mi je cudno http://www.t-com.hr/privatni/kzona/k...ljno.asp?id=68



dobro...znam i ja da nigdje nsaim nasao usb na njemu...pa, imas tutorila how to ovdje..pa si pogledaj..ides network connections, i u postavkama od kartice namejstis da ti ip adresa bude fiksna...(npr mislim da je default rutera 192.168.1.1 ..i to stavis kao gateway, a od kompa stavis .2 ...) ili u ruteru ides na tab dhcp i tu mu odredis da po mac adresi tvom kompu daje uvijek istu adresu...mac adresa ti psihe pri dnu..
__________________
C I C E.... TRGOVAC 1 , 2 ,
walbandon je offline   Reply With Quote