Citiraj:
Autor MP950
još kad bi proc ispoliro .
sad si me nadahnuo da se i ja potrudim al 3 sata mi previše zvuči nekak.
di si kupio pastu i kaj misliš di je najeftinije papir uzet
|
Čuj to nije 3h samog šmirglanja to je cijeli proces.
Pastu i brusni papir možeš uzet u bilo kojoj prodavaonici boja i lakova, npr. Chromos. Pasta je univerzalna za ovo podneblje
Citiraj:
Autor Bartuc
Stvarno prelijepo ispolirano! Glatko kao zrcalo! Nego, kada poliraš/brusiš, sa čime provjeravaš da ti je baza ravna (da nisi negdje pretjerao)?
|
Ja sam provjeravao sa žiletom stavljao bi ga poprijeko po bazi i onda gledao prema žarulji da vidim da li svijetlo prolazi između njega i baze.
Hehehe, a staklo sam koristio kao ravnu podlogu.
Stavio sam staklo na parket, namočio ga, stavio brusni papir na staklo, zalijepo ga trakama da ne bježi i onda opet namočio staklo i
Citiraj:
Autor Fug33
da, s***ao sam se
threadstarter je naveo da ima 70C u loadu sa freezerom
imam jaci proc na vecoj voltazi od njegove (bez obzira koliko je on OCao svoj proc opet moj radi na vecoj voltazi), pa vjerojatno mogu ocekivati onda ista vrijednosti?
|
Ne možeš ništa očekivati, sve ovisi o konkavnosti (konveksnosti) baze hladnjaka i IHS-a (heatspreadera od proca). Baza mog freezera, kao što se vidi sa slike nije bila dobro obrađena i bila je lagano konkavna, kao i ihs od mog proca i zato su temperature bile takve kakve jesu. Procesor nisam polirao da ne izgubim garanciju, a ni nebi jer već sam postigao odličan rezultat