Citiraj:
Autor klint.istvud
Evo jedno jednostavno rješenje za dijagnostiku
Rastavi cijeli komp i spoji ga na stolu i počni drmat, kreni od napajanja, pa matične, itd (dobro, hard nemoj baš drmat  )
Mrdaj po 24pinskom i 4pinskom kablu od napajanja, tamo gdje se spaja u ploču.
Jesi siguran da nije negdje kratki spoj sa kučištem, probaj komponente u drugom kučištu...
|
Cijeli komp rastavljen i na stolu radi besprijekorno, tresao sam sve dijelove i niti jednom se nije ugasio!!
Citiraj:
Autor yedwy
Skini za početak prekidače i dodatne konektore s ploče (USB i sl), to se definitivno nebi smjelo tako ponašati i vidi dal će se gasit, isto tako provjeri dal ti je ploča ispravno zašarafljena na distancere dal grafa čvrsto leži u slotu dal CPU cooler čvrsto stoji...
|
Svi dijelovi stoje kako treba na ploci, ploca uredno zasarafljena, tako da nije ni to!!
kad sam sve vratio u kuciste jedno vrijeme se nije gasilo, odnosno nakon jedno 2 - 3 sata rada sve se vratilo na staro i na najmanju tresnju komp se poceo gasiti, tako da mislim da je definitivno do kucista!! uzet cu drugu kutiju pa cu probati!!
Sto je zanimljivo, subwoofer mi je u stolu u kojem je i kuciste, udaljen od kucista oko metar i kad pojacam glazbu on uredno trese sve oko sebe, ali komp radi ne gasi se!!