Ok, da, s te stranice sam i ja probal skidat - a mislim da je to samo drugi alias za isstu stranicu - no probal sam vise "verzija" i nijedna ne prolazi s njihove stranice...
na naljepnici na uredjaju pise model: whr-g54s
system info veli WHR-G54S Ver.1.40 (1.0.37-1.08-1.03)
al sad na kutiji vidim pise na vise mjesta razlicite stvari
whr-g54s-4
125* Smart Router, DE BT2
whr-g54s-DE
i naljepnica Job M34143 (kaj god da to znacilo)
e sad kolko sam skuzil (nadam se da sam dobro skuzil) nijedan sluzbeni firmware nejde gore (pod sluzbeni mislim na one sa site-a njihovog) zakaj - nemam pojma - pretpostavljam neki region lock - da moze bit samo taj na tom jeziku i to je to... to je samo moja pretpostavka
e sad, dal postoji neki posebni software il neki drugi nacin za upgrade firmware-a...
da dok sam trazil po netu malo nasel sam i dd wrt, al neznam kak se to ponasa, a i s time gubim garanciju (a uredjaj je nov) a s sluzbenim ne gubim...
poslal sam i mail buffalo-u al ne odgovaraju jos...
velim, jedino kaj mi treba da maknem taj pr***ti njemacki kojeg neznam nit namjeravam ucit

i prebacim na eng
thnx u svakom slucaju, ako imas jos kakvu ideju sve je dobro doslo...
p.s. neznam dal ima veze, al upgrade radim na win vista ultimate x86 (makar mislim da to nema veze) od browsera probao IE, FireFox, Opera sve najnovije verzije... al mislim da to sve nema veze, jer ako sam dobro skuzil on procita file al mu nekaj ne pase (mozda header nije kak spada mozda je u ovom uredjaju nekaj promjenjeno/blokirano) jer kad mu ja browsam file i pokrenem upgrade par sekundi se nikaj u browseru ne dogadja (na modemu blinka lampica od lan-a znaci neki komunikacija postoji) i onda izbaci to za invalid firmwaare...
bas zanimljiva situacija... sluzbena podrska, sluzbeni firmware za taj model, a uredjaj veli da je invalid ... kojeg li paradoxa