View Single Post
Staro 14.02.2008., 01:45   #12
yaya
Guest

Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Nije problem u zvučnicima niti u tome što nema SP3 (koji ujedno ne sadrži nikakav AC3 decoder) nego u driverima. To je nažalost vrlo čest problem na novim pločama i još nisam otkrio zašto se događa.

Reci ti nama, Yaya, što si točno instalirala i kojim redom? Osobno uvijek nakon instalacije Windowsa XP SP2 instaliram prvo drivere za chipset i onda drivere za zvuk direktno s Realtekove stranice (odbijem onaj New Hardware Wizard), resetiram i ama baš uvijek mi je radilo sve kako treba i to na dosta kompova.

http://www.realtek.com.tw/downloads/...&GetDown=false
(EXE fileove skidaj)

BTW, nedavno me jedna mušterija zvala i isto tako rekla da nema zvuka. Dođem tamo, pogledam i ne samo da nije bilo drivera za zvučnu nego i sve ostalo. Probam sve instalirati, sve prođe kako treba, ali za zvuk nikako. Svašta sam probao, ali sam odustao vrlo brzo pa stavio nove Windowse jer ionako nije bilo ništa instalirano gore (komp je tek stigao iz trgovine).

ja vise pojam nemam kojim redom , jer sam vec par puta iinstaliravala isto..al uglavnom high definition audio driver, realtek ac 97 audio, realtek high definition audio driver, sad sam stavila i sp3..izgleda da ipak nema wdm , jer mi se nije pojavila ona ikonica u trayu..spiker onaj..sad skidam taj wdm jer ga nema na maticnoj, pa cu ga instalirat a kaj dalje nemam pojma..ako to en rijesim ide sutra nazad u vemil..osim toga imam jedan prikljucak koji ide iz subwofera a rupa ima 6 i sad vise nisam pametna u koju treba ustekat ..ajooooj..koja komplikacija..
  Reply With Quote