Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 13.02.2008., 20:35   #11648
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor tor Pregled postova
...gdje u Novom ZG-u otići i jesti ko pošten Žderonja? Ono, neki normalan restač za pojest nešto dobro preko dana? A da sad cijene nisu u PM?
E vidiš, to i mene zanima. Za čevape sam uglavnom preferirao Čingač - porcija je obilna, ali osjeti se da stavlalju dosta aditiva (soja?, soda?) od kojih su čevapi tako veliki i sočni. Anyway velika porcija, ali okus i nije nešto posebno, dosta nezačinjeno za moj ukus. Također mi je i lepinja malo premala.

Čuo sam da negdje na Trešnjevci ima dobra čevabdžinica - slasni i masni čevapi, ali sam zaboravio ime

Ima neki neugledan restač na samoborskoj od Jankomira prema Podsusedu koji ima pristojne plate miješanog mesa. Ne znam kak se zove, bil sam tam prije dvije godine...

Ontopic, danas je žena osmislila zdravi ručak - pureći file, karfiol i mrkva pirjani u zepteru. Nedostatak kalorija sam nakon ručka morao nadoknaditi s dvije čokolade s lješnjacima i pol kile badema. Sad mi pak iz frižidera dolazi miris finog špeka